BIZ респираторна и интензивна нега
ТОП модерен и ново реновиран

Најважната работа на светот.

Засилете го нашиот тим во Науен.

Во ова видео ќе ви покажеме зошто вреди да се придружите кон нашиот тим.
Ако сте толку ентузијастични како и ние за работење на "најважната работа на светот", тогаш сте дојдени на вистинското место. Бидејќи се гледаме себеси како модерен работодавец за кој задоволството на вработените е исклучително важно.
BIZ респираторен и центар за интензивна нега

се гледа себеси како професионален давател на услуги со срце. Особено во здравствената индустрија, највисокото ниво на професионална компетенција и меѓучовечка емпатија е од суштинско значење. Како додаток на професионалниот тренинг и постојаното учење, социјалните вештини се важен критериум за вработување на нашите вработени. Ги гледаме нашите пациенти како гости на кои сакаме да им го овозможиме најдоброто можно самоопределување без да ја запоставиме потребната подршка. Во модерните времиња, кога само перформансите и ефикасноста се вреднуваат, сакаме да понудиме услуга која е, пред се, човечка и социјална.

Play Video
На локацијата Науен се

Во моментов се достапни бесплатни апартмани за интензивна нега

Во моментот се достапни места за интензивна нега во заедничкиот стан во Науен (14641). Уште повеќе, ќе ни биде мило ако закажете необврзувачки состанок со нас, така што вие или вашите блиски ќе добијат идеја за нашата специјална понуда на лице место.
Зборувајте со нас, го очекуваме вашиот контакт.

Тоа сме ние!

BIZ респираторен и центар за интензивна нега во Неурупин

Краток поглед на нашите услуги

24-часовна интензивна нега

BIZ центарот за вентилација и интензивна нега во Неурупин специјализира во вонболничко долготрајно негување на пациенти кои имаат потреба од интензивна нега и вентилирани пациенти во индивидуално надгледувани заедници.

Споделен апартман

Во нашите споделени апартмани за респираторна грижа, нашите пациенти добиваат секакво услуги за интензивна нега во место кое ги прави да се чувствуваат как одома. Секако, највисоки стандарди на квалитет се одржуваат.

Трансфер на нега

Со нашето професионално управување со транзиција, осигуруваме некомплициран и лесен трансфер на нега од клиниката или рехабилитацискиот центар до нашата заедница за помогнато живеење.

Придружба во секојдневниот живот

Ги поддржуваме нашите жители и нивните блиски во сите аспекти на секојдневната грижа - и физички и психолошки.

Сеопфатен совет базиран на потреби

Во модерните времиња, кога само перформансите и ефикасноста се вреднуваат, сакаме да понудиме услуга која е, пред се, човечка и социјална.

Помош со апликации & претпоставка на трошоци

Gern sind wir Ihnen bei dieser Gelegenheit auch behilflich, etwaige Anträge oder Formulare auszufüllen.

TOP