Нашиот тим

Нашите стручно обучени вработени добиваат редовна обука и се во состојба доследно да ги имплементираат нашите стандарди за висок квалитет. Многугодишното искуство и оптималните услови за работа создаваат важна кохезија помеѓу колегите. Како силен тим, ние секогаш постапуваме во најдобар интерес на нашите пациенти и ги гледаме нашите задачи не само како работа, туку повеќе како вокација. Благодарение на нашата одлична работна атмосфера, ние сме во можност да внесеме голема топлина и емпатија во нашата секојдневна работа.

BIZ Неурупин

BIZ Науен

BIZ Вилих