Транзиција на нега / помош при релокација

Потпрете се на нашата експертиза! Со нашето професионално управување со транзиција, осигуруваме некомплициран и лесен трансфер на нега од клиниката или рехабилитацискиот центар до нашата заедница за помогнато живеење. Бенефицирајте од нашите индивидуални совети и многуте години експертиза во грижата за пациенти кои имаат потреба од интензивна нега.
Работиме блиску со болниците, рехабилитациските установи, општи практичари и специјалисти, окупациски тераписти, тераписти за говор, продавници за медицинска опрема, консултанти за медицински производи и физиотерапевти во центарот за грижа (RSL Bewegungsexperten Neuruppin UG).
Дознајте повеќе од нас – тука сме да ви помогнеме!