BIZ интензивна нега
Неурупин

"Секој здив е квалитет на живот"

Нашата заедница за интензивна нега нуди 15 места за респираторна и интензивна нега во атмосфера блиска до природата.

Се грижиме за нашите жители како да ни се семејство. Не е важно од која причина е потребна вонболничка интензивна нега. Им нудиме на нашите жители професионална и индивидуализирана интензивна нега. Нашите тренирани медицински сестри од прва класа се достапни за нашите жители 24/7 и се осигуруваат за нивното добро здравје.

Краток поглед на услугите

24-часовна интензивна нега

Индивидуална интензивна нега 24/7

Трансфер на нега

Безгрижна транзиција од болница во споделен стан

Друштво во секојдневниот живот

Поддршка на сите потреби и барања

Основна грижа според медицинските стандарди

Професионална грижа и модерна опрема

Помош со апликации & апсорпција на трошоци

Помош со бирократски работи

Базирано на потреби & опширен совет

Индивидуална консултација во секое време. По телефон или лично.

360°/3D

Добредојдовте во BIZ Неурупин!

Ако сакате, можете веднаш да добиете реалистична слика од нашата жителска заедница на интензивната нега во Неурупин со виртуелна тура.

Слободно разгледајте наоколу!

Куќа А

ab 27m²

8 единечни соби

ново од 2019

Куќа Б

7 единечни соби

ab 27m²

ново од 2020

Тука сме за вас! ☎ 0173 522 09 03

Дали сеуште имате прашања за нашите споделени апартмани или би сакале необврзувачка консултација? Слободно јавете ни се или пополнете ја контакт формата и ќе ви се јавиме.

Модерно - убава опрема - лоцирано во зеленило

Фото галерија

Можете да добиете слика за нашата интензивна заедница во Неурупин од нашата фото галерија.

Погледнете и добијте личен впечаток за нашата установа.

Локации

Neuruppin

Неурупин е еден од најголемите градови во Германија и само 60км оддалечен од главниот град Берлин. Градот е лоциран на најголемото езеро во Бранденбург, Рупинер Си.

Неурупин не е познато само за неговите специјални градби и културни места во стариот град, туку и за преубавите природни пејзажи во опкружувањето.

Насоки:

До Неурупин може да се дојде со автомобил преку федералниот автопат А24, излез Неурупин-Југ. Дополнително, градот е исто така супер поврзан со јавниот транспорт. Со воз сте одалечени полалку од еден час од Берлин. РегионалЕкспрес на оваа рута ве носи таму и назад секој час.

Дали имате прашања?
Тогаш го очекуваме вашиот повик.

Адреса

BIZ Beatmungs- und Intensivpflegezentrum Neuruppin GmbH

Alt Ruppiner Allee 75

16816 Neuruppin

Контакт

Телефон: +49 3391 853 99 29

Емаил: kontakt@biz-intensivpflege.de

Cледете не

Контакт форма